new design

Assalamualaikum (:

tak jawab dosa, jawab gatal. hahaha
act aku lama gilaa tk update blog, dalam tahun 2011 ni baru first aku buka balik blog aku ni. haha kalau tak tersadai macam tu jelah. hehe

aku malas sebenarnye nak update blog sebab, korang nak tahu sebab ape ? okay
sebabnye aku memang malas nak update then aku takde topic menarik nak share dengan korang semua. hahaha ni tetiba aku buka blog ni then rasa rajin pulak nak update so aku buat la design baru untuk blog aku ni haa. hihi
yelaaa bosan duduk rumah seharian en en tak buat ape buat pape buang masa mcm tu je,makan tidur makan tidur je hari hari aku dekat rumah ni. hahaha, nk kerja mls biasa la bujang kan pemalas sikit. hehe aku takde topic dah nk cakap ape lagi. haha kbai (:


2 comments:

  1. hhu, ko tulis je la papepun, ni blog ko.huhu..kite k yg bace.

    ps;da folow..

    ReplyDelete
  2. okayy, thank follow bro (:

    ReplyDelete